in

Camere spion pentru diferite utilizari

O camera spion ascunsa este cea mai eficienta atunci cand este bine mascata in produsele traditionale de camera, cum ar fi prize de alimentare, incarcatoare de telefon, scrumiere etc. De asemenea, vei gasi un arsenal de pixuri cu camere ascunse in ele. Modelele de camere spion pot fi pixuri functionale, dar cu un obiectiv foto in miniatura incorporat, care inregistreaza tot ce se intampla in jurul lui. Creeaza o imagine color cu rezolutie diferita, si poate chiar inregistra si sunet. 

Cu toate acestea, in ciuda dimensiunilor lor miniaturale, unele dintre aceste modele de camere spion au un senzor de sunet care activeaza dispozitivul atunci cand apar zgomote sau conversatii. O trasatura caracteristica este functionarea pe termen lung in modul autonom cu o singura incarcare a bateriei si prezenta memoriei incorporate, eliminand prezenta cablurilor si facilitand utilizarea. Multe modele pot chiar sa faca poze fara sa inregistreze video.

Camere spion – Unde sunt potrivite pentru utilizare?

Cum sa procedezi daca trebuie sa aduni informatii discret? Cum sa te protejezi pe tine si proprietatea ta? Aceste sarcini sunt gestionate perfect de camerele spion incorporate in produse casnice, cum ar fi stilou, intrerupator, prelungitor etc, care arata aproape imposibil de distins de accesoriile similare obisnuite. Pe langa scopurile de aplicare a legii, acest widget va fi foarte util reporterilor, studentilor si oricui se confrunta cu nevoia de a inregistra o cantitate mare de informatii.

Cele mai citite articole

Separat, sunt utile pentru utilizare la birou sau in alta parte, unde iti poti monitoriza in secret personalul, pentru a afla daca munca atribuita se desfasoara normal si de asemenea, ii poti asculta pe cei care conspira impotriva ta si a companiei tale. Separat, iti ofera posibilitatea de a-ti monitoriza partenerul pentru a vedea daca te insala in timp ce esti plecat etc.

Dispozitivele vin cu baterie reincarcabila incorporata. Diferite modele au baterii cu capacitati diferite. In functie de produsul selectat, timpul de inregistrare este intre 30 de minute si pana la 330 de minute. Pentru a finaliza videoclipul, este extrem de util atunci cand exista sunet. In acest scop, dispozitivele din aceasta categorie au microfoane incorporate. In functie de situatia dorita, poti alege un model care inregistreaza atat rezolutie scazuta de 480P, cat si un dispozitiv care atinge calitatea FullHD. 

Cand vine vorba de discretie, atunci este bine sa obtii un dispozitiv care are o caracteristica suplimentara precum activarea vocala. In acest caz, poti folosi camera spion ascunsa intr-un pix sau stilou. Acest lucru inseamna ca il poti lasa intr-o anumita camera si se va activa cand se aud zgomote.

Nu in ultimul rand, designul instrumentului in sine, poate fi intr-o varietate de forme. Tehnologia speciala este adunata in aceste mici dispozitive pentru a reda imagini reale din viata de zi cu zi. Combinand designul si functionalitatea, aceste dispozitive fac posibila monitorizarea subalternilor, a partenerului etc.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Care sunt avantajele și dezavantajele încălzirii în pardoseală?

Poate o escorta de lux sa-ti ajute relatia?