in

De Ce Ai Nevoie De Agende Şi Cum Se Utilizează Ele?

Pentru cei care au nevoie de un jurnal pentru a-şi organiza întâlnirile în mod constant, de obicei se optează pentru un jurnal de buzunar care să se potrivească în poşetă sau în geantă şi care să nu ocupe mult spaţiu.  Un jurnal săptămânal sau zilnic, este mai uşor decât cele cu spirale, chiar dacă acestea din urmă permit o deschidere mai bună şi mai rapidă. Din fericire pe piaţa există mai multe modele de agende care pot fi utilizate.

Situaţii în care se pot utiliza agende

Agendele pot fi utilizate în mai multe situaţii cum ar fi:

–   Telemunca;

–   Pentru organizarea mai multor activităţi;

–   Pentru notarea obiectivelor importante;

–   Pentru notarea unor idei;

–   Pentru notarea numerelor de telefon;

Cele mai citite articole

–   Pentru schiţe şi explicaţii;

–   Pentru a organiza intalniri şi pentru a ţine minte detalii importante.

De ce sunt utilizate mai multe tipuri de agende

De obicei, toate persoanele se gândesc mai întâi la ce urmează să folosească o agendă. Pot folosi agendă pentru a-şi programa şi organiza extrem de simplu câteva întâlniri pe care le au în cursul săptămânii sau pentru a-şi pune la punct totul în cel mai mic detaliu, oră de oră, zi de zi. Şi este recomandabil să se ia grile care merg în trepte de jumătate de oră. De asemenea se va lua în calcul la stilul fiecăruia de scriere, indiferent dacă le place să facă litere mici şi strânse sau late şi spaţiate. Prin urmare, se sugerează să se aleagă o agendă cu linii care se  adapteze scrierii fiecăruia pentru o lizibilitate optimă.

În funcţie de intensitatea programului lor, fiecare optează pentru o agendă zilnică în care fiecare pagină este dedicată unei singure zile (jurnalul va fi apoi mai gros din punct de vedere al păgânilor). În caz contrar, vor alege o agendă bi-saptamanala, în care fiecare pagină să reflecte o săptămână întreagă sau un planificator săptămânal, unde cele şapte zile ale săptămânii sunt distribuite pe o pagină dublă.

Dacă nu doresc să călătorească şi / sau să facă o mulţime de întâlniri, persoanele interesate pot opta de altfel pentru agende pe arc, cu o bază din lemn sau din plastic şi fiecare pagină care se mişca extrem de simplu şi rapid pe cercuri metalice. Aceste agende pot fi reîncărcate în fiecare an, dar care au avantajul de a fi mereu în faţa ochilor pe birou şi pot fi, de asemenea, utilizate tematic.

Copiii sunt cei care vor cere cu siguranţă o agendă pentru uz şcolar cu coperţi care să acopere domeniile lor de interes. Unii se vor concentra pe sport, alţii pe manga, animale sau multe altele. Dar pentru o agendă care nu se demodează niciodată, părinţii ar putea alege una sobră.

În cele din urmă, pentru a le susţine interesele şi hobby-urile tuturor, se pot alege agendele care să le însoţească activităţile pe tot parcursul anului, indiferent dacă este vorba de IT sau  grădinărit, pentru orice activitate se poate organiza un plan în agendă.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrală termică sau sobă pe lemne? Ce să alegi?