in

Implantul dentar – cea mai eficienta si de durata solutie, in scopul repararii zambetului

Implantologia este o ramura a stomatologiei, foarte des intalnita si chiar solicitata in cadrul clinicilor de profil, tocmai datorita rezultatelor satisfacatoare pe care aceasta le promite.

Implantul inlocuieste functia unei radacini dentare naturale si, daca este ingrijit corespunzator, ar trebui sa dureze o viata intreaga. Acesta stimuleaza moleculele osoase sa se ataseze la firul lui de titan, oferind o baza complet stabila pentru o coroana – un proces cunoscut sub numele de oseointegrare. De obicei, este nevoie de 8-12 saptamani pentru ca osul sa se lipeasca de intreaga suprafata a implantului.

In cadrul clinicii Excedent, medicii, cu experienta in domeniu, descriu interventia ca fiind una sigura si deloc dureroasa.

Cine este vizat drept candidat, in cazul fixarii unui implant dentar

Absolut orice persoana care, din nefericire, prezinta unul sau mai multi dinti lipsa, pot lua in considerare varianta unui implant dentar, operatiune ce va avea loc doar in urma unei consultatii minutioase si a unui plan de tratament, bine pus la punct, de catre medic.

Cele mai citite articole

In randul pacientilor, care au nevoie de implanturi dentare, exista si cazuri speciale, care necesita aditie osoasa si sinus-lift, interventii ce nu pot deveni posibile, fara radiografii speciale, tomografie computerizata si un set de analize de sange.

Operatiunea mai este cunoscuta sub denumirea de interventie fast and fixed, datorita rapiditatii cu care aceasta se efectueaza, rezultatul fiind, mereu, unul satisfacator – dinti fixi si rezistenti oricarei presiuni ale masticatiei.

Costurile suportate in urma unei interventii de aplicare a implanturilor dentare sunt destul de ridicate, insa pe cat sunt de costisitoare, pe atat sunt de bune. Nicio alta alternativa de acoperire a spatiilor libere nu prezinta aceeasi longevitate sau imagine – implantul dentar nu necesita inlocuire, decat in cazuri extreme si prezinta un aspect natural, asemanator cu un zambet natural.

Asadar, pentru reintregirea zambetului, recapatarea increderii de sine si mai ales, asigurarea functionalitatii danturii, in cazul masticatiei, Excedent apare in atentia oricarui potential pacient cu optiunea unor servicii de calitate, realizate in prezenta unui personal ambitios si empatic.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 aspecte de retinut pentru organizarea unui eveniment corporate

Tabla magnetică, tot mai întâlnită în casele românilor