in

Tabla magnetică, tot mai întâlnită în casele românilor

Tabla magnetică este un instrument practic nu doar pentru orice sală modernă de ședințe, dar mai ales pentru perioada de pandemie, când suntem forțați ca să stăm aproape toți acasă, vrând-nevrând.

Pe suprafața ei se pot face scurte notițe, diagrame, desene mai mult sau mai puțin abstracte, pentru a ușura reținerea diferitelor informații în diferite situații.

În plus, un astfel de dispozitiv va fi ideal pentru a trece pe el un scurt rezumat al unei expuneri dacă ești profesor, trainer sau conduci o echipă dintr-o firmă.

Nu are rost să investești în mai multe echipamente suplimentare atunci când există un astfel de produs mobil disponibil pe piață. El poate fi folosit atât de un tată ce are ședință cu echipa de la firmă pe Zoom, de mama care este instructor și livrează un curs online sau de copilul care face școala la distanță în pandemie.

De unde cumperi o tablă magnetică?

Site-ul Absolut Office oferă o gamă extinsă de asemenea echipamente de afișaj –

https://www.absolutoffice.ro/tabla-magnetica/.

Tablele magnetice comercializate aici au o durată de viață lungă, fără ca pe suprafața lor să apară uzuri vizibile. Tot ceea ce este scris este clar, vizibil de la distanță, inclusiv de către cursanții online. Acest lucru a devenit posibil datorită utilizării de către producătorii de table magnetice a unui strat exterior inovator. Acesta permite acum a se scrie pe astfel de suprafețe cu tot felul de markere colorate fără ca panoul în cauză să se strice.

De ce să alegi tablele magnetice? Iată alte argumente suplimentare!

În primul rând pentru că sunt convenabil de utilizat. Spre deosebire de plăcile clasice din lemn și sticlă, pe o tablă magnetică de calitate nu vor apărea dâre inestetice scurse de pe o cârpă umedă sau de pe un burete de șters clasic și nici urme de cretă pe suprafața tablei magnetice, pentru că se folosesc markere.

Nu va exista praf în jur, care să îl deranjeze din punctul de vedere al sănătății pe utilizator. Lucrul acesta este cu atât mai important cu cât acum casa a devenit acum și sală de curs și sală de ședințe. Iar orice strănut sau acces de tuse îți poate da fiori reci de spaimă pe șira spinării.

Există în magazinele online inclusiv table magnetice mobile (de tip șevalet), ceea ce face ca deplasarea lor să fie rapidă și ușoară prin cameră. De exemplu, în timpul unui eveniment, echipamentul de afișaj poate fi transportat mai aproape de utilizator și la final plasat într-un colț sau, de ce nu, chiar în debara!

Criterii de alegere pentru o tablă magnetică utilizată acasă

Cele mai citite articole

Cerințele care apar în discuție când ne referim la această categorie de obiecte de afișaj (ce erau la bază 100% office) sunt de obicei împărțite în două mari grupe: unele legate de durabilitate și altele de funcționalitate. Nu este suficient ca cineva să scrie pe o tablă albă cu un marker colorat ca să fie și mulțumit de un astfel de produs.

Unora le pasă prioritar de modul în care se poate șterge suprafața după scriere sau desenare pe tabla magnetică, altora de mobilitatea pe care obiectul de afișaj o are (nu toți vor să își înlocuiască tabloul favorit din cameră cu un astfel de obiect ce le aduce aminte de muncă sau de învățat!).

În plus, mai contează și perioada de garanție, producătorul, mărimea, chiar și greutatea pe care tabla magnetică o are.

Longevitatea tablei albe magnetice depinde de criterii precum ar fi:

  • stratul exterior;
  • material/materialele din care este realizată;
  • îngrijirea ce i se acordă de către utilizator.

Tabla magnetică de tip șevalet este de  cele mai multe ori aleasă de părinți pentru camera copiilor. Aceste modele au înălțime suficientă pentru un copil (deseori sunt reglabile) și au un raft special pentru markere, burete și magneți.

Tablele mari duble  sunt ideale pentru întâlniri și seminarii ale adulților. Acestea se rotesc cel mai adesea 360 grade și au o suprafață de scris față-verso. Necesită mai mult spațiu dar sunt extrem de spectaculoase.

Tablele magnetice cu fixare pe perete se găsesc adesea în birourile de firmă, dar dacă ai acasă o cameră de lucru, poți ca să o montezi pe perete fără probleme.

Cu cât este mai înaltă calitatea materialului și a acoperirii (stratului superficial de lac) cu atât tabla magnetică va fi mai durabilă.

În orice caz, nu lăsați însemnările făcute pe ea neșterse mult timp. De ce nu ar trebui să rămână pe tabla magnetică? Deoarece urma de marker se usucă și pigmenții de culoare intră mai puternic în microporii de la suprafață.

Se întâmplă adesea ca inscripțiile să fie lăsate mult timp, dar rețineți că durata lor de menținere inofensivă pe o tablă magnetică nu depășește de 2-3 zile.

Dacă ești în căutare de un model de placă magnetică potrivit pentru casa ta, intră pe absolutoffice.ro și alege-l de acolo pe cel potrivit pentru tine!

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Implantul dentar – cea mai eficienta si de durata solutie, in scopul repararii zambetului

Care sunt lucrurile pe care orice parinte trebuie sa le stie despre ghiozdane?