in

Cum se poate obtine o dantura perfecta fara ajutorul fatetelor

Majoritatea pacientilor isi doresc o dantura perfecta, insa multi dintre acestia nu doresc sa apeleze la fatete sau la coroane din ceramica, fapt pentru care sunt deschisi la forme de tratament non invazive, care sa le ofere dintilor un aspect estetic extrem de placut. Multi dentisti pot sa efectueze astfel de tratamente in cel mai scurt timp, fara durere, iar pacientii vor putea pleca acasa cu un zambet de invidiat.

Pentru a fi siguri ca au facut cea mai buna alegere, majoritatea pacientilor aleg sa colaboreze cu clinica stomatologica Dental Elite pentru a obtine cel mai frumos zambet. Acestia pot opta pentru tratamente precum:

Aparatul dentar – o metoda care va transforma complet un zambet

Multi adulti se confrunta cu problema ocluziei. Anumiti pacienti prezinta o dantura mult prea inghesuita, in timp ce altii prezinta spatii considerabile intre dinti. Totusi, exista si pacientii care musca invers sau prezinta o muscatura incrucisata, care este inestetica, din punct de vedere vizual. Pentru a evita problemele care sunt asociate cu o ocluzie problematica, este recomandata vizita la un medic dentist.

Acesta va putea monta cu succes un aparat dentar, care va putea transforma complet dantura pacientului. Pe piata exista numeroase tipuri de aparate, iar de cele mai multe ori, printre acestea se numara cele clasice metalice, cele din safir, Diamond, sau chiar invizibil, pe baza de gutiere. De altfel, parintii pot opta inclusiv pentru aparate detasabile, pentru copii lor.

Cele mai citite articole

Cu ajutorul unui medic dentist care va putea sa schimbe pozitia bracketilor, dintii se vor putea indrepta in cel mai scurt timp, iar rezultatele finale vor fi unele extrem de placute. Mai mult de atat, pacientul va putea vedea rezultatele de la o vizita la alta, iar dintii se vor putea alinia in pozitia corespunzatoare, fara durere. 

Plombele estetice – o solutie pentru spatiile mult prea mari

Anumiti pacienti se pot confrunta cu spatiile mult prea mari intre dinti, care de cele mai multe ori au un aspect estetic neplacut. In cazul in care nu se doreste un tratament cu aparatul dentar, pacientii pot sa apeleze la o alta solutie, anume utilizarea plombelor.

Medicul poate sa creeze plombe estetice, care sa arate in totalitate precum dintele natural. Defectul va fi acoperit in cel mai scurt timp, fara durere, iar pacientul se va putea bucura din nou de o dantura perfecta. Mai mult de atat, pretul este unul accesibil, pentru toti pacientii.

Albirea dentara – preferata de majoritatea tinerilor

In cazul in care dintii sunt deja aliniati perfect, un ultim pas este reprezentat de albirea dentara. Aceasta este realizata in cabinetul stomatologic, impreuna cu medicul dentist. Asadar, in cele din urma, rezultatele vor fi cele mai bune, iar dintii pacientului vor arata impecabil.

Un astfel de tratament nu are un impact negativ asupra sanatatii dintelui, fapt pentru care oricine poate sa apeleze la albirea dentara, de cate ori este nevoie. In acest mod, dintai vor fi albi natural, fara sa aiba un aspect inestetic. Asadar, in urma unui astfel de tratament, utilizarea fatetelor poate fi complet exclusa.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Liposucţie cu precizie de bijutier

Cum se manifesta stresul oxidativ?