in

Liposucţie cu precizie de bijutier

Când femeile aud cuvântul ˝pantaloni˝, nu își imaginează stilul pantalonilor. În imaginația lor, pe coapse apar depozite de grăsime odioase, care amenință să perturbe armonia siluetei. Dacă grăsimea insidioasă apare nu în imaginație, ci în realitate, trebuie să acționezi. De exemplu, grăbește-te la sală și lucrează din greu acolo. 

În primul rând, o dată pe săptămână, apoi de două şi uneori, de patru și cinci ori. Și dacă efectul este zero? Când dietă și sportul sunt neputincioase, operaţia de liposuctie iese în prim-plan. Această operație nu te va ajuta să faci față obezității. Dar, te poate ajuta să elimini excesul de greutate şi colacii din jurul corpului. 

˝Capcane˝ găsite și neutralizate

Lista ˝dușmanilor˝ corpului feminin include depozite de grăsime pe spate, brațe, abdomen, coapse, fese, deasupra articulațiilor genunchilor. Unele femei în vârstă dezvoltă o ˝cocoașă˝ cervicală, care se formează din cauza acumulării de țesut gras la baza gâtului, pe spate și între omoplați. 

Bărbații au propriile lor zone cu probleme: gât, spate, piept, așa-numitele flancuri sau zone laterale ale abdomenului, regiunea lombară deasupra feselor, transformându-se uneori într-un fel de colac de salvare. Liposucția este o modalitate eficientă de a scăpa de ˝decorurile˝ locale de mai sus, mai ales când vine vorba de grăsimea dependentă de hormoni, care cu încăpățânare nu vrea să-și părăsească habitatul.

Liposucție în detaliu

În funcție de zona specifică, volumul de țesut adipos și gradul de pregătire al pacientului, operația se efectuează sub anestezie locală sau generală. Într-un caz, o jumătate de oră va fi suficientă, în altul poate dura câteva ore. În medie, la o operaţie de liposucţie, este îndepărtată o cantitate de la 1 până la 3 litri de țesut gras. 

Dar se poate să fie şi mai mult, adică 6 – 8 litri. Desigur, fără a vătăma organismul. Liposucția se realizează cu ajutorul unor tuburi speciale numite canule. Ele sunt introduse în stratul de grăsime subcutanat prin puncții minuscule (nu mai mult de 0,5 cm) în locuri neobservate sau pliuri naturale ale pielii. Datorită mișcărilor alternative ale canulei, celulele adipoase sunt distruse și sunt aspirate în același timp.

Liposucţie – Paleta de metode

Cea mai populară în acest moment este liposucția umedă sau tumescentă. Aceasta implică saturarea preliminară a țesutului adipos cu un lichid – o soluție medicală specială care provoacă amorțeală tisulară. Ca urmare, vasele sunt comprimate, iar celulele adipoase se desprind mai ușor și ies prin canulă. 

Toate celelalte metode, într-un fel sau altul, sunt derivate din tumescent. Atât laserul, cât și ultrasunetele contribuie la o mai bună descărcare a țesutului adipos. Aceasta este aceeași liposucție, dar folosind o tehnică diferită. În cazuri speciale, un tip de operație este completat de altul. De exemplu, în cazul fibrozei (când celulele adipoase sunt sigilate într-un țesut conjunctiv mai dens), operaţia de liposucție tumescentă este combinată cu ultrasunete. 

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum pot pergolele retractabile sa imbunatateasca aspectul si functionalitatea unei locuinte?

Cum se poate obtine o dantura perfecta fara ajutorul fatetelor