in

Bucataria de vara

Daca beneficiezi de o curte, amenajarea unei bucatarii de vara  poate reprezenta o varianta foarte buna atunci cand iti propui sa obtii un spatiu foarte confortabil, placut, practic si usor  de folosit pe durata verii. Este o optiune care merita a fi luata in calcul,  avand in vedere temperaturile foarte inalte care se inregistreaza  intr-o bucatarie inchisa, atunci cand se gateste pe timpul verii.

Un mic proiect de amenajare a curtii

Chiar daca nu ai luat in calcul amenajarea  unei bucatarii de vara  inca de la inceputul constructiei casei sau daca proiecul initial nu a inclus o astfel de dependinta, poti demara un mic proiect de amenajare a curtii in care sa cuprinzi ridicarea unei bucatarii de vara. 

In functie specificul pe care doresti sa il aiba bucataria,  de legile de urbanism aflate in vigoare, dar si  de facilitatile oferite de curtea ta, poti demara si finaliza cu succes  acest mic proiect de amenajare a curtii. 

Pentu a constructie ampla, vei avea nevoie de  un proiect realizat de catre un arhitect, iar odata obtinute autorizatiile necesare, poti  demara lucrarile, tinand cont de toate aspectele care vizeaza  materialele de constructie, tipul de racordaje necesare, respectiv  apa, electricitate si gaze, dar si de tipul de mobilier si electrocasnice destinate folosirii intr-un mediu deschis, expus umiditătii.

Bucataria ta de vara

Ideea de baza va fi a ta, astfel ca iti vei realiza o bucatarie de vara in care sa  prepari cele mai variate si gustoase  feluri de mancare, chiar daca afara va fi foarte cald. Poti  opta pentru o bucatarie deschisa, prevazuta cu acoperis mobil sau pentru o bucatarie realizata din trei pereti şi acoperis, o varianta care confera spaţiului, nu doar un aspect deosebit, ci si o ventilatie foarte buna. 

Acest tip de bucatarie semi-deschisa  iti va permite sa iti utilezi spatiul cu electrocasnecele necesare, fiind locul ideal pentru montarea unui cuptor pizza pe lemne, gaz sau electric, o bucurie pentru toti membrii familiei pasionati de gastronomia italiana. Mobilierul  pentru care vei opta, va fi  realizat din materiale rezistente la umiditate si la variatiile de temperatura, o astfel de bucatarie fiind  folosita o perioada  lunga din an. 

Astfel, bucataria ta de vara, utilata cu toate electrocasnicele necesare, cu plite de gatit si cuptoare, cu un mobilier confortabil si practic, va deveni locul preferat, nu doar pentru a pregati delicii culinare, dar si pentru a le savura alaturi de cei dragi si de prieteni.

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

De ce să optezi pentru brățări șnur din aur?

De ce este avantajos să apelezi la o firmă profesionistă pentru curățenia casei tale