in

Birou-de-proiectare.ro pentru proiectele tale

Deoarece designul creeaza un proiect mai bun si astfel atrage clienti mai buni, se urmareste intotdeauna un singur obiectiv: design care traduce perfect imaginea si cuvintele tale intr-un proiect. 

Pentru ca proiectul tau ar trebui sa fie unic, poti apela la birou-de-proiectare.ro. In principal la constructiile private de inaltime joasa, cerintele sunt cele mai universale si potrivite pentru orice constructie. 

Pentru blocurile de locuinte, cladirile publice si industriale, birouri cerintele sunt mult mai mari, iar proiectarea acestora necesita cunostintele unui birou de proiectari cu arhitecti, proiectanti, networkeri, topografi, cunoasterea a zeci de norme legislative si reguli de constructie actuale. Un astfel de birou de proiectari il poti gasi pe birou-de-proiectare.ro

Ce este un proiect? 

Un proiect, sau documentatia de proiect, este un set de materiale grafice si textuale care contin informatii detaliate despre obiectul in constructie, aspectul acestuia, materialele folosite, structurile, retelele de inginerie pentru construirea unei case. 

Proiectul arhitectural, care reflecta aspectul casei, principalele solutii de proiectare, aspectul casei, amplasarea casei pe santier, este elaborat de arhitect. Arhitectul tine cont de toate dorintele clientului, dar in acelasi timp localizeaza casa pe santier, tinand cont de roza vanturilor (daca exista surse de poluare a aerului in apropierea obiectului in constructie), amplasarea in raport cu punctele cardinale, normele privind distanta dintre cladiri, distanta de la drum sau gard pana la obiect.

Un proiectant selecteaza cele mai potrivite materiale pentru locuinta, tinand cont de capacitatile financiare si cerintele functionale ale clientului. Elaboreaza amenajarea casei, tinand cont de normele pentru suprafata minima a spatiilor si pozitia relativa a acestora, numarul de persoane si mijloacele de existenta ale acestora. Selecteaza dimensiunea deschiderilor ferestrelor, tinand cont de normele necesare de iluminare naturala in incaperi si de asemenea, selecteaza dimensiunile usilor si deschiderilor.

Sectiunea structurala contine structura principalelor structuri portante, desene ale fundatiilor, peretilor, peretilor despartitori si acoperisurilor. Sectiunea constructiva este dezvoltata de proiectantul de la birou-de-proiectare.ro pe baza proiectului de arhitectura. Domeniul de activitate al designerului include dispunerea circuitului purtator, calculul structurilor si unitatilor, proiectarea unitatilor de structuri portante, calculul fundatiilor conform datelor de cercetare geologica.

Proiectul de retea de inginerie cuprinde amplasarea tuturor retelelor de inginerie – energie electrica, gaze, alimentare cu apa, canalizare – cu legarea principalelor elemente ale retelelor, puncte de conectare. 

Proiectul retelelor de inginerie este dezvoltat de proiectantul de retele de inginerie de la birou-de-proiectare.ro. Proiectul de retea de inginerie include calcule, axonometria retelelor de inginerie, specificatiile materialelor si echipamentelor. 

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum este asigurată monitorizarea activităților cu impact asupra mediului?

La ce trebuie sa fii atent cand cauti baterii auto?