in

Mamaia – Perla litoralului românesc ce merită vizitată în fiecare vară

Turiştii care doresc să beneficieze de oferte last minute în Mamaia trebuie să ştie că aceasta staţiune este extrem de bogată în posibilităţi de distracţie şi de cazare, este o staţiune considerată de lux, împărţită în zona de sud şi zona de nord, două zone situate oarecum la poluri opuse. Înainte de a alege o astfel de ofertă, este bine ca turiştii să se informeze din timp asupra condiţiilor de cazare, condiţiilor de distracţie şi mulţumirii celor care au vizitat şi au fost cazaţi în anumite zone ale staţiunii.

Mamaia Nord sau Mamaia Sud? Ce să alegi pentru concediul tău?

În ultimii ani, Mamaia s-a cam “împărţit” în două, în varianta de nord foarte curată, liniştită şi luxoasă şi în zona de sud, mai aglomerată, mai puţin curată, plină de comercianţi şi foarte gălăgioasă. Turiştii din zona de Sud a staţiunii nu sunt mulţumiţi de mizerie, de aglomeraţia de pe plajă şi din apă, de construcţiile neterminate şi de tarabele care se afla la tot pasul. În schimb, în zona de sud se afla Satul de Vacanţă şi telegondola, teatrul de vară şi numeroase alte obiective pe care turiştii le apreciază.

În zona de nord a staţiunii, lucrurile sunt diferite. Aici turiştii sunt mai puţini, poate şi din cauza preţurilor de cazare mai mari, turiştii sunt mulţumiţi de curăţenia de pe plajele exclusiviste, dar şi de curăţenia din apă şi de liniştea de care beneficiază, majoritatea cluburilor aflându-se în zona de sud a staţiunii. În plus, există numeroase restaurante cu mâncare bună, vile spaţioase, pensiuni private, dar şi campinguri cu ieşire direct pe plajă.

La momentul actual, în Mamaia Nord sunt deschise discoteci terase şi baruri şi zona găzduieşte numeroase concerte şi evenimente internaţionale.

De ce să alegi ofertele last minute în Mamaia?

Staţiunea Mamaia este numită şi Perla Litoralului Românesc, fiind renumită pentru terasele şi restaurantele liniştite, evenimentele mondene, parcurile acvatice, telegondola, posibilitatea de a practica sporturi acvatice, de a se plimba cu căruţa trasă de cal sau de a participa la diferite concerte şi spectacole.

În altă ordine de idei, cei care aleg staţiunea Mamaia pentru a-şi petrece concediul împreună cu familia sau prietenii menţionează şi alte motive în acest sens:

Cele mai citite articole

·  este una din staţiunile cu cele mai mari plaje din Europa, de peste 10 km lungime şi 200 m lăţime în unele locuri;

·  este o staţiune potrivită atât pentru adulţii în căutare de distracţie, cât şi pentru copii, având nisip fin, parcuri de distracţie, iar intrarea în apă curată se face lin;

·  este o staţiune sigură, cu numeroase puncte de salvamar şi patrule de poliţie, corturi de prim ajutor şi cu puncte de colectare selectivă a deşeurilor;

·  este o staţiune frumos amenajata cu şezlonguri şi umbrele;

·  dispune de numeroase baruri, restaurante şi terasa unde turiştii pot lua masa sau se pot răcori;

·  “Ibiza Europei de Est”, staţiunea Mamaia oferă cele mai multe variante de distracție şi cluburi.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comuna Ponoarele, un loc tot mai vizitat de turiștii români

Pantofi de damă din piele naturală pentru un look feminin