in

Iată Ce Trebuie Să Ştii Despre Silicoane Anatomice Înainte De A Opta Pentru Această Variantă De Mărire A Sânilor

Silicoanele anatomice reprezintă un subiect intens dezbătut atât în rândul esteticienilor, cât şi a persoanelor care doresc să îşi schimbe aspectul fizic şi să aibă sâni mai frumoşi şi mai atrăgători. Alegerea silicoanelor poate avea un impact semnificativ atât asupra aspectului sânilor, cât şi asupra stării de bine a purtătoarelor.

Ce sunt silicoanele anatomice?

Silicoanele anatomice diferă de implantul mamar tradiţional în care se foloseşte un ţesut de forma rotundă. Aceste silicoane se aseamănă cu o lacrimă sau cu o picătură de apă, conferind un aspect natural sânilor, în timp ce implanturile rotunde sunt evidente.

Implanturile anatomice sunt soluţia ideală pentru femeile care caută nu numai mărirea sânilor, ci şi îmbunătăţirea acestora printr-un aspect cât mai natural. Acest tip de silicon se foloseşte pentru a personaliza forma sânilor într-un mod cât mai natural. Silicoanele anatomice reprezintă o alegere tot mai populară în rândul medicilor esteticieni şi a pacientelor.

Procedura de alegere şi de inserare a silicoanelor anatomice

Silicoanele anatomice sunt implantate subglandular sau submuscular, fiind accesorii ce conţin gel siliconic, ser fiziologic sau o substanţă mixtă. Nu pacientele sunt cele care iau decizia alegerii mărimii silicoanelor, ci medicul estetician. Aceste implanturi reprezintă o investiţie pe termen lung şi au o durată de viaţă mare, având diferite forme, calităţi şi scopuri specializate. Alegerea implantului mamar determină forma sânilor, felul în care se simt femeile, nivelul de încredere în sine şi modul în care se vor comporta în societate.

Din păcate, tot mai puţine femei sunt interesate să ceară detalii specifice legate de implanturile mamare şi tot mai multe pun la îndoială metodă care oferă bază pentru selecţia şi plasarea lor. De aceea, medicii esteticieni explică diferenţele dintre silicoanele anatomice şi cele rotunde, precum şi beneficiile şi neajunsurile fiecărui tip de implant.

Silicoanele anatomice sau implanturile rotunde? Ce să aleg?

Implanturile mamare rotunde sunt cele tradiţionale, folosite din anul 1963, sunt silicoanele care (încă) reprezintă alegerea pacientelor la nivel global, oferind rezultate satisfăcătoare mai ales la pacientele tinere. Implanturile rotunde oferă plenitudine la nivelul sânilor în funcţie de suprafaţa pielii, elasticitatea pielii, volumul sanului natural, precum şi de distribuţia ţesutului mamar.

Pe de altă parte, silicoanele anatomice reprezintă o soluţie personalizată care se foloseşte în procedurile de reconstruire a sânilor datorită efectului natural pe care îl oferă. Funcţia silicoanelor anatomice este aceea de a poziţiona strategic volumul de silicon în locurile dorite.

Volumul şi greutatea implanturilor mamare anatomice diferă de volumul şi greutatea implanturilor rotunde. Astfel, implanturile mamare anatomice sunt cu 20% mai uşoare decât cele rotunde. Silicoanele anatomice sunt recomandate pentru ridicarea sânilor, pentru echilibrarea asimetriilor şi mai ales pentru a restabili volumul şi aspectul pierdut după alăptare, precum şi pacientelor care au suferit o mastectomie şi doresc să apeleze la o procedură de reconstrucţie mamară.

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Apelează la un cabinet stomatologic în Braşov pentru un implant dentar care te va ţine o viaţă

Comuna Ponoarele, un loc tot mai vizitat de turiștii români