in

Semiremorca Wielton: foarte populară în sud-estul Europei

Liderul absolut al pieței poloneze pentru producția de semiremorci și remorci, precum și unul dintre cei mai buni producători din Europa este Wielton, a cărui istorie a început în 1996. Astăzi, clienții săi sunt companii din domenii diverse de activitate: construcții, agricultură, transport, producție.

Catalogul companiei include cea mai largă gamă de semiremorci poloneze la prețuri mai mult decât competitive.

Ce sortiment de semiremorci are marca Wielton?

În prezent, gama de modele a semiremorcilor producătorului include echipamente care permit întreaga gamă de transport mărfuri. 

Wielton produce semiremorci ușoare, medii și grele. În funcție de nevoile firmei tale, poți alege echipamente de orice dimensiune și capacitate de încărcare.

Următoarele tipuri de semiremorci sunt oferite clienților: 

 • semiremorci cu caroserie;
 • semiremorci basculante din aluminiu sau oțel;
 • semiremorci cu prelate;
 • semiremorci cu perdea;
 • semiremorci furgonetă;
 • semiremorci frigorifice;
 • semiremorci izoterme;
 • semiremorci cu trailer culisant;
 • semiremorci platforme;
 • semiremorci containere.

.

Pe tine ce semiremorcă Wielton  te-ar interesa dintre cele enumerate mai sus?

Iată câteva avantaje ale celor mai întâlnite semiremorci poloneze de la acest brand:

 • Semiremorcile cu prelată și semiremorcile platformă Wielton sunt cele mai populare în prezent. Se întâmplă asta deoarece sunt ideale pentru transportul oricărui tip de marfă pe rute lungi, oferind confortul maxim la încărcare/descărcare.
 • Semiremorcile universale Wielton sunt adaptate pentru a transporta diverse tipuri de marfă. În ciuda dimensiunilor lor, acestea nu provoacă dificultăți șoferului în manevrarea în siguranță în timpul transportului. Designul bine gândit al semiremorcilor permite încărcarea și asigurarea în siguranță a mărfurilor încredințate, ceea ce îmbunătățește munca și scurtează semnificativ timpul de service. 
 • La transportul produselor care au nevoie de protecție fiabilă împotriva influențelor mediului, sunt foarte bune modelele de semiremorci izoterme Wielton
 • Semiremorcile frigorifice Wielton sunt echipate cu echipamente frigorifice speciale sunt perfecte pentru acele produse trebuie să mențină o anumită temperatură a aerului pentru a-și menține proprietățile intacte. 
 • Semiremorcile basculante Wielton sunt perfecte pentru descărcarea independentă a oricăror mărfuri și sunt concepute pentru transportul mărfurilor în vrac. Un astfel de echipament este disponibil fie din oțel, fie din aluminiu. Semiremorcile din aluminiu sunt folosite pentru a transporta încărcături mai ușoare, iar semiremorcile din oțel sunt folosite pentru a transporta încărcături grele. 
 • Semiremorcile cu platformă Wielton sunt utilizate pentru transportul mărfurilor de tonaj ușor și mediu. Cel mai popular model al acestui tip de echipament este semiremorca platformă NS. Avantajul acestei tehnici constă în versatilitatea și durabilitatea sa. Remorcile platforme sunt produse în principal cu laterale din aluminiu. Vin și cu o copertină, sub forma unei platforme cu un cadru și porți batante.
 • Semiremorcile grele extensibile și fixe sunt pentru transportul echipamentelor grele speciale.

Pentru producția de semiremorci se folosesc oțeluri suedeze de înaltă rezistență, care se disting prin rezistența lor uimitoare și rezistența la coroziune. Acest lucru face ca echipamentul să fie fiabil și sigur pe toată perioada de funcționare. Fiecare semiremorcă poloneză de acest tip, înainte de a ajunge la proprietarul final, este supusă unor teste riguroase ale parametrilor tehnici. Astfel, șoferii ce le vor manevra pot ca să fie siguri de calitatea, fiabilitatea și durata de viață lungă a respectivelor semiremorci.

Toate echipamentele sunt acoperite cu un strat special anticoroziv, care le crește durata de viață.

Semiremorci Wielton second hand la niște prețuri foarte bune se pot găsi pe platforma web Autoline

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 Avantejele oferite de utilizarea unei camere spion

De cate tipuri de cosuri de gunoi este nevoie intr-un salon de infrumusetare?