in

Detectoare camere si ai scapat de informatori

De indata ce noul echipament de spionaj a fost pus in vanzare, imediat specialistii au inceput imediat sa dezvolte mijloace de detectare. Pentru a detecta camerele ascunse, astazi exista detectoare camere ascunse. 

Inainte de a cumpara, ar fi bine sa efectuezi doar o inspectie vizuala amanuntita a spatiilor. Daca ai o suspiciune ca cineva te urmareste, atunci probabil ca deja banuiesti pe cineva care o poate face. 

Daca acesta este cineva din mediul tau (proprietari, „fosti”, prieteni), in acest caz, tehnica folosita va fi destul de simpla si nu va fi dificil sa detectezi o camera ascunsa chiar si cu o examinare vizuala atenta a spatiului inconjurator. 

Daca acestea sunt agentii de aplicare a legii sau concurenti, atunci putem vorbi de echipamente mai serioase si de instalare profesionala, iar in acest caz nu va fi atat de usor sa detectezi camerele, decat cu detectoare camere. 

Cele mai citite articole

De asemenea, atunci cand cauti o camera ascunsa, trebuie sa-ti imaginezi sau sa banuiesti ce anume a vrut sa vada instalatorul acesteia. Acest lucru va simplifica foarte mult cautarea si o va face mai semnificativa.

Cand o camera ascunsa este instalata de un profesionist, este putin probabil sa o poti gasi, deoarece o camera fara fir miniaturala bine camuflata, este destul de greu de detectat. In acest caz, ai nevoie de un detector special. 

Utilizarea unui detector camere este indispensabil. Aproape orice camera ascunsa poate fi detectata acasa cu ajutorul unor dispozitive care capteaza stralucirea opticii, similar efectului de ochi rosii din fotografii. Aceste dispozitive se numesc vizor, au o iluminare de fundal si un filtru special de lumina, prin care este mult mai usor sa recunosti lumina reflectata de la obiectivul camerei ascunse. 

In cele mai multe cazuri, optica are o lumina de fundal rosie si un filtru de lumina rosie, datorita carora influenta stralucirii externe este redusa semnificativ. Iluminarea de fundal a unor astfel de dispozitive poate functiona in modul pulsat. 

Un punct stralucitor intermitent al ochiului lentilei va atrage, evident, mai multa atentie decat unul simplu luminos. LED-urile cu infrarosu ale noului tau detector de camera spion demasca rapid orice camera ascunsa – indiferent daca este in vestiar sau in camera de hotel. 

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Costume barbati ieftine si camasa barbati alba potrivita

Microfoane spion pentru diverse scopuri si sub diverse forme