in

Cum poti face cel bun selfie cu telefonul? 10 sfaturi pretioase

Cu toții iubim să ne facem selfie-uri, mai ales atunci când vrem să împărtășim cu prietenii noștri experiențele noastre sau pur și simplu să ne amintim de momente frumoase. 

Dar, de multe ori, rezultatele pot fi dezamăgitoare dacă nu știm cum să ne facem un selfie perfect cu telefonul nostru. Daca nu aveti un telefon foarte performant ati putea sa va ganditi la telefoane second hand performante in locul unora noi dar cu o camera foto mai slaba.

10 Sfaturi pentru un selfie perfect cu telefonul:

Folosiți lumina naturală: Lumina naturală de la soare este cea mai bună opțiune pentru a obține un selfie frumos și clar. Evitați să vă faceți selfie-uri în întuneric sau cu lumina artificială, deoarece acest lucru poate distorsiona culorile și poate face ca selfie-ul să arate neclar.

Ajustați unghiul: Unghiul este foarte important atunci când vă faceți un selfie. Încercați să vă ajustați unghiul astfel încât să obțineți un cadru complet al feței și să evitați să vă îndoiți gâtul sau să vă întoarceți prea mult capul.

Folosiți opțiunea de blur: Majoritatea telefoanelor moderne au o opțiune de blur pentru fundal, care poate ajuta la accentuarea trăsăturilor faciale și la minimizarea distorsiunilor din fundal.

Folosiți accesorii: Accesorii precum ochelari de soare sau o pălărie pot adăuga un plus de stil și personalitate selfie-ului tău.

Folosiți opțiuni de editare: Utilizați opțiunile de editare din aplicația de camera pentru a regla lumina, culoarea și claritatea. De asemenea, puteți adăuga filtre pentru a face selfie-ul mai interesant.

Gândiți-vă la fundal: Fundalul este la fel de important ca și selfie-ul în sine. Alegeți un fundal curat și ordonat pentru a evita distragerea atenției de la fața ta.

Cele mai citite articole

Încearcă poziții diferite: Încearcă să experimentezi cu poziții diferite, precum să te apleci sau să te întinzi, pentru a obține un cadru mai interesant.

Folosiți mâinile: Mâinile pot fi un accesoriu foarte important în selfie-urile tale. Folosiți-le pentru a face gesturi sau pentru a crea un efect de profunzime.

Folosiți suportul pentru telefon: Folosiți un suport pentru telefon pentru a vă menține mâinile libere și pentru a obține un unghi stabil.

Nu fi prea rigid: Nu fi prea rigid sau formal atunci când te faci un selfie. Încearcă să fii natural și să zâmbești, astfel încât selfie-ul tău să reflecte personalitatea ta.

Un selfie stick ajuta?

Da, un selfie stick poate fi un accesoriu util atunci când vreți să faceți un selfie. Acest lucru vă permite să țineți telefonul la o distanță mai mare de fața dvs., astfel încât să puteți include mai mult din fundal și să obțineți un cadru mai larg. 

De asemenea, un selfie stick poate fi util pentru a face selfie-uri în grup, deoarece vă permite să țineți telefonul la o înălțime mai mare și să includeți mai mulți oameni în cadru.

Este important să alegeți un selfie stick de calitate, cu o prindere stabilă pentru telefon și cu o lungime potrivită pentru nevoile dvs. și să verificați dacă este compatibil cu telefonul dvs. înainte de achiziționare.

În concluzie, prin urmarea acestor sfaturi simple, puteți obține un selfie perfect cu telefonul dvs. Începeți să experimentați cu diferite unghiuri, lumină și accesorii, și veți vedea cât de ușor este să faceți selfie-uri frumoase și creative cu telefonul dvs.!

Sper că aceste sfaturi vă vor fi de ajutor în crearea unor selfie-uri perfecte cu telefonul dvs.!

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sprancene perfecte cu ajutorul procedeului de micropigmentare sprancene

Cum să-ți organizezi biroul de acasă! Sfaturi utile