Reclama ta aici!
Optiuni de cautare: unul dintre cuvinte in intregime

acasa catalog propune site regulament 
Arhivarul, director web romanesc

1 Links, Legaturi, Inregistrari
Serviciul Arhivarul.ro pune la dispozitie posibilitatea de a publica link-uri, websites, homepages, continuturi in WWW si din Internet, fara sa poata influenta aceste continuturi. Chiar si prin controlul acribic al echipei de redactie nu garantam pentru continuturile paginilor web indexate aici. Raspundere in totalitate pentru aceste continuturi este de partea Webmaster-ului sau Administratorului de website al site-ului respectiv.

2 Continuturi interzise 
Directorul Arhivarul.ro respinge listarea sau indexarea, iar utilizatorii care se obliga sa nu propuna spre indexare site-uri care au urmatorul continut sau site-uri care redirectioneaza inspre alte websites cu acest continut: cracks, warez, porno, dialer, instigatii la ura, rasism, etnice, apartenenta religioasa, materiale care contin virusi, viermi (troiani) sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie, materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator fie persoana fizica sau juridica, informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, aceasta incluzand si furnizarea de informatii despre modul de fabricare, achizitionare sau asamblare a bombelor, grenadelor sau altor tipuri de arme si crearea de site-uri "crush", materiale ce promoveaza ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau promovarea oricarui act de cruzime fata de animale, orice materiale ar incalca legea sau legislatia in vigoare a Romaniei.

3 Raspundere si Garantie
Arhivarul.ro, echipa de redactie cat si celelalte proiecte, programe, sisteme, websites ale societatii nu preia nici o raspundere pentru eventuale daune (chiar si prin urmarea) prin folosirea platformelor sau continuturilor platformelor noastre. Tot asa nu garantam pentru succese sau pierderi efectuate prin sau pe platformele societatii noastre de internet.
Nu se garanteaza in nici un caz preluarea, indexarea sau inregistrarea site-ului propus in Indexul motorului de cautare. Respingerea propunerilor, care se face fara invocarea de motive pro si contra, este unul dintre drepturile noastre de baza!

4 Implementare reclamei Links, Imagini si Texte:
Implementarea si prezentarea reclamei, promotiilor si ofertelor Dumneavoastra pe site-urile noastre se fac in concordanta cu preturile si durata stabilita de echipa de redactie a sistemului nostru. Dreptul de a modifica, scurta sau mari formele promotionale trimise sau puse de Dumneavoastra la dispozitie, ne apartine. Detinatorul promotiei sau reclamei respective este raspunzator pentru corectitudinea datelor atat legate de legislatia in vigoare cat si a redirectionarii corecte a link-urilor implementate.

5 Politica de confidentialitate
Datele personale ale utilizatorilor se folosesc numai pentru interese interne. Urmatoarele date sunt salvate: Nume, Prenume, Adresa, Telefon- si Telefax, E-Mail, Datele bancare, Domain. Predarea acestor date mai departe se face numai prin baza contractuala si se poate folosi pe termen limitat sau nelimitat, parti prevazute in contractele respective. Utilizatorul este de acord cu contactul prin sponsorii sau intermediarii acestuia via Telefon sau E-Mail.

6 Buletin de stiri - Newsletter
Prin inregistrarea unui link, site, pagina personala, website, pagina web in baza de date a motorului de cautare Arhivarul.ro, sunteti de acord cu primirea buletinului de stiri (newsletter) al acestui serviciu.
Buletinul de stiri (newsletter) este trimis sporadic si poate contine atat informatii despre acest site, reteaua site-urilor companiei noastre cat si informatii cu aspect publicitar apartinator ofertantilor/partenerilor nostrii. Dezabonarea buletinului de stiri poate fi efectuata prin accesare rubricii respective si inscrierea adresei email folosita la inregistrarea site-ului.

 7 Drepturi suplimentare
Inchiderea programelor, sistemelor si/sau site-urilor apartine de drepturile noastre fundamentale si se poate face fara ca utilizatorii sa fie anuntati.
Nu preluam garantia pentru functionalitatea sistemelor in medie de 100% sau a contactarii site-urilor aici indexate. In cazul in care se doreste sa se schimbe acest regulament, aceste schimbari nu sunt anuntate utilizatorilor, acestia insa pot citi acestea aici.
In cazul in care o regula incalca sau nu este valabila in fata legislatiei in vigoare, aceasta se exclude , iar regulamentul ramane valabil.
Daca o parte sau o fraza a uneia dintre reguli nu este valabila in fata legislatiei in vigoare, aceasta se adapteaza si se interpreteaza conform legislatiei curente, iar cealalta parte ramane valabila.

Reclama ta aici!
Bottom 1 Bottom 2

pret campanii publicitarepentru siteul taucontactbuletin de stiri

Alfabetic: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z